Magyarországra látogat a jövő héten Evo Morales bolíviai elnök: az egy hónapja még bürökráciával és vagyonelkobzással fenyegetőző kormányfő a felújított Országházra kíváncsi. A bolíviai külügyminisztérium tájékoztatása szerint ugyanis az épület "elnyerte elnökük tetszését, és szeretné kipróbálni". Hozzátették, az elnök tudja, hogy "jó sokáig készült". Bolívia első indián származású elnöke vasárnap érkezik magángépén, az utazást a magyar állam fizeti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morales elnök nem ír alá

A Riadó érdeklődésére a bolíviai külügyminisztérium közölte, Evo Morales nem azért jön, hogy az elnökségét veszélyeztető terrorista-gyanús magyar sejteket felderítse. Megjegyezték, még a bolíviai hatóságok által már egy hete körözött két magyar állampolgár, Dudog Gábor és Gáspár Dániel - akik még egy hónappal az április 16-i Santa Cruz-i kivégzés előtt elhagyták Bolíviát - holléte sem érdekli. De kíváncsi a gulyásra, a 4-es 6-os villamosra, és a Deák Ferenc térre.

Evo Morales, mint azt személyesen elmondta, már nagyon várja a megérkezést Ongriába.

A bejegyzés trackback címe:

https://riado.blog.hu/api/trackback/id/tr651114060

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: bola online 2017.12.13. 06:34:26

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása