Csődbe megy a Reuters: a vezető világhírügynökség igazgatói ezt ma reggel közölték. Semmi nem történt már napok óta - fogalmazott egyikük -, és várhatóan nem is fog. Egy deka hírt sem adtunk el három napja - mondta.

Noha a hírekből származó bevételeik csupán 10 %-át adják a cég jövedelmének, mégis kénytelenek lehúzni a rolót: a váratlan eseménytelenség miatt üzleti partnereik többsége már szerződést bontott velük.

hírtelenségre hivatkozva az ügynökség csődvédelmet kért az USÁ-tól, ám Barack Obama visszautasította őket. Úgysem történik semmi ezután - indokolta döntését az amerikai elnök. Több gazdasági szakértő megerősítette, ez a hírtelenség lehet majd az újabb világválság. Még véget sem ért az egyik, kezdődik a másik - írja a Time legújabb, egy oldalas számában.

A bejegyzés trackback címe:

https://riado.blog.hu/api/trackback/id/tr291122806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása