A föltámadás lehetőségét követeli a világ lakossága számára Németh Sándor: a Hit Gyülekeztének vezetője beadványban fordult Istenhez ma délelőtt. Nem csak megújulást, föltámadást mindenkinek! - szól a mintegy négyezer oldalas indoklás címe. A lelkész a Vatikántól kért segítséget, vegyék fel a kapcsolatot a Mindenhatóval, hogy akadályozza meg a testi halált, és "azonnali hatállyal változtassa a testet romolhatatlanná".

Nyíljon ki a szemünk végre! Isten a teremtés óta elzárja előlünk az örök élet lehetőségét! Testünk reménytelenségben senyved, míg rossz dolgokra használjuk. Maga a halál is ilyen, fizikai nyomorúság - hangsúlyozta Németh, aki a halált a káros szenvedélyekhez hasonlította. Szerinte csak "annak a testnek van reménysége, amelyiknek van még reménye az életre". Így ha valaki tudja, hogy meghal, minden reménye elszáll. A Vatikán nem értett egyet az érveléssel. Mintegy 4 perces vitát követően kiutasították a lelkészt az egyházi állam területéről. A kizárt Németh a Szent Péter téren azt üvöltözte, az ember nem ezt érdemli, ás valaki már egyszer visszajött az életbe, és az a Názáreti Jézus.

A Riadó kérdésére, hogy nem sérti-e a követelés más, a reinkarnációt elfogadó vallások tételeit, Németh úgy fogalmazott: "ez nem felekezeti kérdés, birka az, aki elfogadja, hogy valaki más közvetítsen közte és a teremtő között".

Döbbenetes - értékelte az eseményt a pápa.

 

 

 

 

 

 

 

XVI. Benedek, amint éppen elutasítja a kérvényt

A bejegyzés trackback címe:

https://riado.blog.hu/api/trackback/id/tr671113125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása