Nyolcadik napja üres a Kossuth-tér: már nem tüntetnek a Bajnai-kormány ellen a civilek. A mintegy ötszáz fős korábban tüntető tömeg már nem akarja lemondatni a szocialista vezetést. Nincs értelme, egyszerűen semmi értelme - fogalmazott a Riadó kérdésére vezetőjük, Fricz Tamás. A politológus szerint a kormány ugyanis mindent rendbe hozott az elmúlt egy hét alatt. Már nem hazudnak, visszafizették az IMF-hitelt, csökkentették az adókat, és visszaállították a 13. havi bért és nyugdíjt. Demonstrációnk okafogyottá vált - magyarázta Fricz.

Végre, hogy odafigyeltek a népre, és meghallgatták a szavunkat ezek a rohadt kommunista patkányok - hangsúlyozta a szakértő, aki nem értette, mi tartott ennyi ideig.

Munkatársunk a helyszínről úgy tájékoztatott, már ellátni a Dunáig az Alkotmány utcából. A semmire jelenleg is rendőrök vigyáznak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nincs itt semmi látnivaló

Egy környéken járó férfit azonban letartóztattak: munkatársunk érdeklődésére ugyanis azt felelte, ideje volt, hogy a tüntetők eltakarodjanak, de annak is, hogy a kormány végre tett lépéseket a Trianon miatt elcsatolt területek visszaszerzéséért. Mikor munkatársunk felvilágosíttotta, hogy ez utóbbiról azért nincs szó, azonnal követelni kezdte a kormány távozását. A rendőrség nagyon hamar, alig két perc alatt elfogta, és őrizetbe vette. Garázdaság miatt indítottak nyomozást.

Hamarosan jelentkezünk a helyszínről, maradjanak velünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://riado.blog.hu/api/trackback/id/tr831112299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása